Μία Ομάδα Από Δημιουργικούς Μάγους


Η Lightpulse είναι μία ομάδα από φίλικούς δημιουργούς ( φωτογράφους, σχεδιασ΄τες , βιντεογράφους ) που λατρεύουν να μεταμορφώνουν τα πάντα με δημιουργικό τρόπο.

Με την δύναμη της φαντασίας και της βαθιάς τεχνογνωσίας δίνουμε μία νέα δημιουργική ζωή στα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις φωτογραφίες σας.

Οι δημιουργίες μας είναι πάντα εντυπωσιακές και τραβούν άμεσα την προσοχή του κοινού, κάτι ιδαίτερα σημαντικό στην σημερινή εποχή των Social Media και της κατακερματισμένης & εξαιρετικά επιλεκτικής προσοχής.

Με προσεκτική μελέτη και επεξεργασία φροντίζουμε τα εικαστικά και οι φωτογραφίες μας να συμπληρώνουν και να ενισχύουν τις αξίες των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του Brand σας καθολικά, στα μάτια των καταναλωτών.

Υπηρεσίες


  • Ψηφιακή Διαφημιστική Φωτογραφία
  • Ψηφιακή Επεξεργασία Φωτογραφίας
  • Δημιουργικό Design για Digital Advertising
  • Διαφημίσεις για έντυπα και ψηφιακά μέσα
  • Compositing ( Ψηφιακό Κολάζ / Συνθέσεις )
  • Ρετουσάρισμα
  • Δημιουργία Ειδικών Εφέ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΓΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

Ένα Δημιουργικό Πάντρεμα Design και Φωτογραφίας
Η Lightpulse μπορεί να πάρει το προϊόν, την υπηρεσία ή τις προϊοντικές σας φωτογραφίες και να τις μεταμορφώσει σε εντυπωσιακές δημιουργίες.

Σε κάθε Project eπιστρατέυουμε όλη την δημιουργική μας ικανότητα, η οποία σε συνδιασμό με την βαθιά τεχνογνωσία μας στον χώρο της διαφήμισης μας επιτρέπει να φτιάχνουμε εικαστικά που τραβούν την προσοχή και μένουν αξέχαστα.

 

Βαθιά Γνώση των  Μέσων Προβολής
Στην Lightpulse έχουμε βαθιά γώση των ιδιαιτερωτήτων αλλά και των ουσιαστικών διαφορών των έντυπων, ψηφιακών και social μέσων επικοινωνίας και διαφήμισης.

Για αυτό χρησιμοποιούμε κάθε φορά τις δημιουργικές τεχνικές που αρμόζουν και δουλέυουν καλύτερα σε κάθε περίπτωση με σκοπό την επίτευξη τις εγγυημένης μέγιστης προβολής σε κάθε μέσο, κάθε φορά.

Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα και είμαστε δίπλα σας
Είμαστε διαθέσιμοι και έχουμε υλοποιήσει καμπάνιες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέ όλα τα ψηφιακά μέσα ( email, Skype kκ.α. ) καθώς και να κανονίσετε μία συνάντηση μαζί μας απο κοντά.

Επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ σοτ μαγικό κουμπί που θα βρείτε ακριβώς από κάτω!

Διακρίσεις // Βραβεία

Ο Stratos Agiani, creative director της Lightpulse ήταν ο μόνος Ελληνας που κέρδισε την συμμετοχή του σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εικαστικά event με τον τίτλο «Dasein: An Invitation To Hung» προβάλλοντας το έργο του στην Νέα Υόρκη στο ACE Hotel ανάμεσα σε άλλους διεθνής καλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Πρώτη Θέση στον διεθνή διαγωνισμό «Four Elements»  από την SplashChallenge ( Κατηγορία «Αέρας» ).
Παρουσίαση 5 σελίδων στο Urban Style Magazine.
Πολλαπλές παρουσιάσεις στο περιοδικό «Visual Lexicon».
Featured editor στο «Design You Trust», το μεγαλύτερο online περιοδικό με θέμα την εικαστική και φωτογραφική έμπνευση, με χιλιάδες διεθνής επισκέπτες ανά ημέρα.
Ένα από τα 30 κορυφαία δημιουργικά studio από την Ελλάδα παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό New Web Pick με πάνω από 4.000.000 αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
O Stratos Agiani ήταν επιτιμος Κριτής στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Urban Jungle» που έγινε στο Λονδίνο από την «The Print Space».
Οι φωτογραφίες του Stratos Agiani έχουν δημοσιευθεί στο μεγαλύτερο περιοδικό φωτογραφίας «ΦΩΤΟγράφος», με το οποίο διατηρεί μόνιμη συνεργασία μέσα από την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για αρχάριους και επαγγελματίες.
Fearured παρουσίαση στο πρώτο ιστορικό τεύχος του διεθνές περιοδικού «Photography Week» από την Future Publishing .
Η Δουλειά μας έχει επιλεγεί και παρουσιαστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εικαστικά event στον πλανήτη με τίτλο «Desktopography». Εκεί προβάλλονται έργα μετά από αυστηρή επιλογή με υψηλά κριτίρια, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Πρώτη Θέση στον φωτογραφικό διαγωνισμό «Motion» στο Λονδίνο από την «The Print Space».