Επιτέλους μετά από 4 χρόνια κατάφερα να επισκεφτώ την Λευκάδα με σκοπό να μείνω 4 ημέρες και να φωτογραφίσω αποκλειστικά Kite Surfers από όλο τον κόσμο αλλά και από το νησί στην παραλία του Αγ. Ιωάννη. Μάθε περισσότερα και δες backstage φωτογραφίες από το project που κατέληξε σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά Kitesurfing στον πλανήτη!

Καιρός ήταν! Μετά από 3 επισκέψεις στην Λευκάδα έφτασε η στιγμή να φτάσω στο νησί για ακόμα μια φορά, με ένα και μόνο σκοπό: να φωτογραφίσω kite surfers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μαζί μου σε αυτή την φωτογραφική περιπέτεια ήταν ο Γιάννης Μαγδαλασίδης, φίλος και φωτογράφος που ήρθε για να με βοηθήσει σε αυτό το project. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα ήταν εφικτό να υλοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Σάντα, του ανθρώπου πίσω από τον Σύλλογο Kite Surfers της Λευκάδας. Ο Γιώργος μας βοήθησε στο να βρούμε τον χώρο όπου θα στήναμε το φωτογραφικό studio αλλά και συντόνισε την δράση και την επικοινωνία με τους αθλητές.

Φυσικά όπως σε όλες τις καλές περιπέτειες είχαμε και τις αναποδιές μας: 2 ημέρες χωρίς αέρα ( άρα και χωρίς δράση ) και εξωφρενική ζέστη και υγρασία που δοκίμαζε τα όρια μας καθώς φωτογραφίζαμε στον ήλιο. Παρόλα αυτά καταφέραμε και βγάλαμε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσα στον λογαριασμό μου στο Instagram.

Εκεί τράβηξαν την προσοχή του Jim Gaunt, editor του μεγαλύτερου περιοδικού Kitesurfing στον κόσμο: KiteWorld Magazine. O Jim επικοινώνησε μαζί μου για να του στείλω μερικές φωτογραφίες από το project για να τις δει, και μετά από μερικές εβδομάδες μου ζήτησε να του στείλω το πλήρες project για να γίνει επιλογή και δημοσίευση φωτογραφιών στο επόμενο τεύχος του περιοδικού.

Και έτσι οι φωτογραφίες του Project κατέληξαν σε κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο με όχημα το περιοδικό! Αυτή είναι η αρχή μιας περιπέτειας που συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες από το Backstage του συγκεκριμένου project. Ελπίζω να τις απολαύσεις όσο απολαύσαμε εμείς εκείνες τις 4 ημέρες.

Cheers
Stratos Agiani