Πρόσφατα είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με 2 αθλητές από τον χώρο του TRX με σκοπό να δημιουργήσουμε μία σειρά από εντυπωσιακά πορτραίτα. Για την συγκεκριμένη φωτογράφιση θέλαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά πορτραίτων σε ένα ιδιαίτερο χώρο, εντελώς διαφορετικό από αυτόν ενός γυμναστήριου ή σε ένα περιβάλλον φύσης.

Για να ξεφύγουμε λοιπόν από τα κλασσικά φωτογραφικά κλισέ ξεκινήσαμε την αναζήτηση ενός ιδιαίτερου χώρου.

Αφού ανακοινώσαμε στα social media την προθέσεις μας για την αναζήτηση ενός τέτοιου χώρου, ένας πελάτης μας επικοινώνησε μαζί μας και μας βοήθησε να βρούμε όχι ένα ή δύο, αλλά 4 διαφορετικές τοποθεσίες.

Στο τέλος καταλήξαμε στην τοποθεσία που βλέπετε, μία μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μίας και συνδύαζε το ιδιαίτερο περιβάλλον, industrial στοιχεία καθώς και την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε σε εξωτερικό αλλά και εσωτερικό χώρο.

Έτσι αν κάτι πήγαινε στραβά με τον καιρό θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την φωτογράφιση σε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον είχαμε την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε τόσο με φυσικό φωτισμό όσο και με flash ώστε να πάρουμε ιδιαίτερα δραματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία σειρά φωτογραφιών από το Backstage για να πάρετε μία ιδέα του τι έγινε.

Σε μερικές ημέρες οι τελικές φωτογραφίες θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στον διαδικτυακό μας τόπο αλλά και στα προφίλ μας στο Instagram, Facebook και Twitter